Har du noen som heier på deg?

Som lærer (og menneske) vet jeg hvor viktig det er med støtte og heiarop!

Noen ganger lykkes jeg, andre ganger feiler jeg i rollen som lærer. Det aller viktigste er å skape trygge rom hvor elevene slapper av og har tillit til læreren sin. Det er ofte enormt krevende! Mange unge sliter med masse bagasje og distraksjoner som hindrer de i å lære. Her har jeg mange ganger følt at jeg har store kunnskapshull og kommet til kort. Det går utover min egen mestringsfølelse også! Jeg har tenkt og tenkt og prøvd å finne ut av disse unge håpefulle. Det er umulig å ikke ta med seg jobben hjem.

Da jeg startet som lærer måtte jeg derfor sette meg inn i et helt nytt fagfelt, jeg følte det var helt nødvendig! Hverdagen jeg møtte i klasserommet var jeg ikke forberedt på i det hele tatt. Jeg hadde lært om undervisningsmetoder, men svært lite om psykologi, elevers indre liv og utfordringer. 

Med all kunnskapen jeg har bygget opp, samt hvor viktig jeg ser at psykisk helse er for læring (og for meg selv), har jeg derfor et brennende hjerte for å lage noe eget, noe som kan bidra til utvikling for ungdom.

Hvordan kan jeg legge til rette for at ungdom opplever mestring i livet og på skolen? 

Dette vil jeg finne ut av!

Derfor har jeg opprettet Hjertelos! Med kjærlighet for kreativitet, nysgjerrighet og livsglede!

Velkommen til mitt rom! <3