Hva er bedre enn fine kunder?

Jo, fine kunder som skriver varme anbefalinger om Be kind design. Ikke rart at vi liker kundene våre så godt som vi gjør.

 

 

femstjerner
 
Vi har fått hjelp av Be Kind design med promotering, reklame og webside. Deres kreativitet og evne til å visualisere våre tanker har gjort at vi når frem til våre kunder med det vi kan tilby. I disse dager foregår det meste på nettet og sosiale medier, og Be Kind forstår disse plattformene og deres kunnskap strekker seg på tvers av ulike bransjer. Vi anbefaler Be kind på det sterkeste, og vi er en av deres faste og fornøyde kunder.
— Karoline Møgster - Lønnås Wellness Center
 

femstjerner
 
Jeg er svært fornøyd med Be Kind Design. De leverte er utrolig bra produkt, var alltid tilgjengelige, samt meget profesjonelle. Jeg kan sterkt anbefale firmaet.
— Psykolog Linda G. Holte
 

femstjerner.jpg
 
Valgte Be Kind webdesign for å framstille ny webside til min virksomhet. Jobben ble utført raskt og effektivt, med godt resultat til avtalt pris. Jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av jobben kan trygt anbefale Be Kind Webdesign.
— Erik K. Mauland - Tannlegene på Sinsen
 

femstjerner.jpg
 
Be kind design er meget profesjonell bedrift. De tok seg god tid til å fange opp våre behov ifh designet på side samt funksjonalitet. De strakk seg i tillegg langt for å svare på spørsmål og imøtekomme våre ønsker om endringer underveis i prosessen. De jobbet raskt og effektivt. Bedriften får toppkarakter fra oss.
— Pia Mittet - Hipster Redesign
 

stars.png
 
Veldig fornøyd med samarbeidet med Be kind Design. Veldig profesjonelle folk som er dyktige i jobben sin. Kan absolutt anbefales
— André Eldor
 

5 Stars
 
Trengte hjelp til å utarbeide en hjemmeside for et arrangement. Designet ble kjempefint og jobben ble utført til avtalt pris. Underveis var de svært hjelpsomme og hyggelige. Det var lett å komme i kontakt med Be Kind for endringer og input på innhold og design. Kan absolutt anbefale dette firmaet til andre.
— Are Frykholm
 

 
Er svært godt fornøyd med Be Kind Design som laget nettsiden vår. Alt fungerer 100%. BKD har veldig høy kompetanse, gir kjappe tilbakemeldinger og de lytter til hva man ønsker som kunde. Selv etter overlevering av nettløsning så kontaktes man for å høre hvordan ting går. Kvalitet, punktlighet, god kommunikasjon - kjennetegner BKD. Takk så mye for hjelpen BKD!
— Aage Eikeland, Happy Madonna

Skal vi lage din hjemmeside eller logo?
Send oss en mail, eller ring oss på 913 51 290/936 14 200